Како ќе изгледа свеченото доделување дипломи на матурантите 2020

Бидејќи и образовниот процес ќе им заврши онлајн, ред е и дипломите да се доделат онлајн.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.