Како 10 познати личности се променија со текот на времето откако станаа познати

Некои познати личности, како Џаред Лето или Рене Зелвегер, имале неколку импресивни трансформации во текот на нивните кариери. Други, како Кејт Бекинсејл, остануваат навидум исти и изгледаат како да пиеле од фонтаната на младоста. И понекогаш, дури и не забележувате такви детали за изгледот на славните ако не споредувате слики од различни години и децении.

1. Џона Хил

2. Итан Супле

3. Сет Роген

4. Ребел Вилсон

5. Шија Лабеф

6. Џенифер Лав Хјуит

7. Шерон Озборн

8. Софи Тарнер

9. Иан Сомерхалдер

10. Џон Траволта