Како Атиџе Муратова го прослави 8-ми март, заедно со 1000 други жени во Ниш?

Во организација на туристичката агенција Црво Експерс од Штип, Атиџе беше специјална гостинка на 8-мо мартовската прослава и ја отпеа нејзината песна.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.