Како би го опишале времето во кое живееме? (виц)

– Ако се вратиш 30 години назад во времето, што ќе ти биде најтешко да им објасниш на луѓето за животот денес?
– Во џебот имам уред, кој ми дава пристап до целото знаење познато на човештвото. Го користам за да гледам голи г*зови по цел ден.