Како богатите деца си ги прославуваат новогодишните празници? (9 слики)

Додека ние еуфорично пресметуваме како да купиме подароци за сите за Новата Година, да не одиме на прослава со стара облека, а воедно и да фатиме акција на мандарини во локалниот супермаркет, овие млади луѓе живеат еден сосема поинаков живот и цело време размислуваат како да се пофалат со тоа.