Како да го изнервираш брат ти со обична банана?

Помалиот знае што мрази брат му најмногу на цел свет и како да му заигра по нервите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.