Како да го изнервираш цимерот со метален послужавник?

Што ѝ да правеше во својата соба, сигурно не очекуваше ваква идиотштина.

Се гледа тоа и според бурната реакција.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.