Како да го казниш мажот кој се прави душа човек, а всушност е неверен?

Овој дури и клозетот го чисти по дома, но заборавил со каква жена си има работа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.