Како да го научите бебето да лежи во креветче, ако постојано бара да го држите во раце?

Најчест проблем на родителите и тоа претежно со првото дете е постојаното држење во раце. На бебињата им е досадно да лежат а многу поинтересно да ги шетаат и затоа додека се будни плачат штом ќе ги оставите во креветче. Еве го решението!