Како да го однесете огнометот на друго ниво? Треба само да имате автомобил за фрлање…

Сепак важно е дека на дечкиве што ѝда се случи се гледа дека им е прејако!
На крајот рекацијата беше:
– Ејј брат преживеа! Дојди да те гушнам!