Како да го препознаеш моментот кога е време да престанеш со пиење?

Другарка е секогаш тука да ти даде знак, дека е време да престанеш со пиење :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.