Како да го расониш другарот со срцев удар

Жестока шега која никој не би сакал да ја почувствува на своја кожа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!