Како да намамиш куп огромни риби?

За да ти успее трикот ти треба само едно шише било каков алкохолен пијалок.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.