Како да направиш слика со згодната хостеса за сите другари да пукнат од љубомора?

Фраерот знае финта, а плус успеа и да ја насмее девојката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.