Како да направите облеката совршено да ви одговара според бојата на косата, како вистински професионалец

Пронаоѓањето на гардероба што ве прави да се чувствувате самоуверено и убаво е важен дел од живеењето на животот што го сакате, затоа што начинот на кој се чувствувате влијае на сè што правите. Затоа за да се чувствувате удобно во својата кожа и да бидете сигурни дека изгледате беспрекорно следете ги овие неколку „непишани правила“ за тоа кои нијанси одговараат на различните бои на коса.

Жени со кафеава коса

Блондинки

Црвенокоси

Жени со црна боја на косата

Сива и платинеста