Како да нокаутираш плавуша без да си го расипеш пивото?

Плавушата дојде изнервирана и со намера да се тепа, но не очекуваше ваков некавалерски потег.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.