Како да одговорите со хумор на идиотските коментари без да потрошите ниту еден грам нерви

Нашиот свет е несовршен, а ние самите понекогаш сме премногу далеку од совршени. Глупоста и сите непријатни моменти од животот кои произлегуваат од тоа секогаш ќе нè придружуваат.

Но, ова не е причина да бидеме тажни, туку напротив, ова е можност да ја развиваме нашата смисла за хумор и сарказам, зата што заедно со нив животот е многу позабавен.

Има толку многу луѓе во светот кои знаат како „подобро да живеете“

Секогаш ќе се најде некој кој сака да се чувствувате лошо

Не дозволувајте да ве уништат „плитките“ коментари

Возраст… совршен изговор за секакви коментари

Многу луѓе едвај чекаат да влезат во конфликт, не им го дозволувајте тоа

Некои луѓе мислат дека имаат право да дадат коментар за сѐ