Како да откачиш плавуша? (виц)

Оди плвуша до зграадта на својот пријател и ѕвони на домофонот:
– Здраво, дома ли си?
– Не.
– Каде си?
– Во викендичката.
– Кога ќе се вратиш?
– За една недела.
– Е па добро, ќе те чекам тогаш.