Како да откриете скриен талент кај вашиот цимер? Еве дечково ќе ви покаже!

Доказ дека заканите „Кога ќе ти удрам една клоца“ делуваат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.