Како да препознаеш дали девојката е спремна за мажење?

Е вакви видеа сакаме да гледаме на Социјалните межи! Ако знае сама да замеси бурек, тогаш време ѝ е 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.