Како да препознаеш дека мажите се спремаат да одат на риболов?

Лесно е да препознаеш дека некој маж се спрема да оди на риболов. Само види го што купува од супермаркет.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.