Како да препознаеш Македонец во Италија?

Штом некој ќе отиде надвор, веднаш станува најголем патриот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.