Како да препознаеш дека девојката е ентузијаст на бензинска пумпа?

Девојката знае што треба да прави ако нешто не влегува :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.