Како да разбудиш полицаец, кој заспал после јадењето хамбургер во локалната сендвичара

Како да му одолееш на ваков предизвик? A после што сака нека биде!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.