Како да се чукнете со пивото со другарот, ако мора да одржувате 2 метри дистанца?

Уште едно генијално решение, се со цел полесно пребродување на кризата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.