Како да се преживее карантин со деца? (6 слики + 3 видеа)

Карантинот може да донесе не само ограничувања, туку и радост, на пример кога на најблиските ќе им посветите повеќе време, особено на децата. Родителите ширум светот споделуваат фотографии и видеа на социјалните мрежи, како тие играат со своите деца. Проблемот е што на некои од родителите им се допаѓа ова, но повеќето од нив се несреќни, затоа што децата кога се затворени се однесуваат, благо речено, бесно.