Како да си го поправиш телефонот ако си седнал додека ти бил во задниот џеб?

Постапката е гола вода, само следете го упатството!

Се шегуваме, се разбираа. Постапката е толку сложена што не ви се верува ни дека е можно, но денес нема невозможни работи!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.