Како да си направиш сам, дијамантски веренички прстен за саканата?

Девојката треба да биде сосема неразумна да му каже не на човек со ваков прстен. Токму тој човек, со своите две раце и со својата способност, секогаш ќе донесе леб на масата на нивното идно семејство.