Како денешните 10-годишни деца слават роденден на отворено?

Со ваква младина, Македонија не мора да се грижи за својата иднина!

Видеото беше објавено на инстаграм профилот на Сузана Гавазова, авторката на песната.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.