Како е да живееш покрај една голема фабрика за челик

Треба да имаш и челични нерви за да се помириш со вакво нешто.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!