Како е кога работиш во фабрика за чоколадо, а како кога го пробуваш финалниот производ

А дечкото само што сакаше да аплицира за работното место…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.