Како Еминем си пржи јајца на око?

Можеби овие две јајца на око ви изгледаат обично, но погледнете го видеото и тоа со звук.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.