Како изгледа да си велосипедист во Полска

Не дека ситуацијата во Македонија не е слична…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!