Како изгледа денес Тори Спелинг, ѕвездата од Беверли Хилс

Тори се прослави со улогата на Дона Мартин во познатата ТВ серија „Беверли Хилс 90210“. Патем, таа имаше и богат татко, кој во серијата ја додаде и својата сакана ќерка. По неговата смрт, нејзината кариера веднаш заврши, но Тори периодично се појавува во разни проекти.