Како изгледа еден стан на иднината

Ако започнете да пребарувате на AliExpress, можете да висите таму неколку дена. На истото место, всушност, можете да купите се: од молив до ракета. И авторот на видеото, очигледно, купил цел стан таму. Се чини дека ова е некаков стан на иднината. Изгледа, се разбира, кул, но таму некако би ми било непријатно …