Како изгледа една новогодишна вечер во Америка, преку очите на човек вработен во обезбедување

Работата на вратарите воопшто не е лесна, па да не ве чуди зошто понекогаш се однесуваат дрско. Погледнете со што сѐ си имаат работа и тоа само за 1 ноќ.