Како изгледа една романса во 2022

И покрај сите ограничувања, снаодливите луѓе наоѓаат решение за секоја ситуација. Одлична пародија на времето во кое живееме.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.