Како изгледа едно обично возење во руски градски автобус среде зима?

Малку дува од некаде, но не е проблем, важно не одат пешки 🙂.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!