Како изгледа излетување на рели патека во очите на рели возачот, а како гледано од страна?

Многу потсетува на видео игрите со трки, само што овде имаш еден живот и ако излеташ од патот, нема рестартирање и почнување од почеток. Инцидентот се случи на релито Монте Карло.