Како изгледа кога полничок човек оди на ручек во ресторан

Големините треба да си одговараат, па така и со легенот, ова сакавме да кажеме порцијата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.