Како изгледа купувањето сладолед во Турција во очите на купувачот?

Сладоледџијата претера со триковите, но тоа е финтата во купувањето сладолед на улица во Турција.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.