Како изгледа пат во Германија пред и по страшните поплави

Климата во светот се менува брзо и тоа се гледа во форма на пожарите во Сибир. На овие промени може да се припишат и поплавите во Лимбург и Германија. Во секој случај, сепак се создаваат бизарни глетки. Како на пример возење од германскиот град Алтенахр до градот Дернау, со видео пред и по поплавите.