Како изгледа површината на Марс?

Кјуриосити ќе ви покаже што сѐ може да се забележи на црвената планета.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.