Како изгледа првата средба со најдобриот другар после карантинот?

Препратете му го видеото на вашиот најдобар другар, да види колку многу ви недостига.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.