Како изгледа ручекот на оваа кинеска девојка, која многу се пази од коронавирусот?

Девојката малку претера со несимнувањето на маската додека јаде, но тоа не е ништо во споредба со тоа што го направи кога си тргна :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.