Како изгледа совршен појадок во различни земји од светот (30 фото + бонус)

Појадокот е најважниот оброк во денот, а ако денот ви започне и со ваков поглед – СОВШЕНСТВО.

Сиетл – САД

Фетије

Сант-Ана, Мартиник

Башискеле, Турција

Јапонија

Лангкави, Малезија

Будимпешта, Унгарија

Таормина, Италија

Гринделвалд, Швајцарија

Сиднеј, Австралија

Париз

Камбоџа

Аделбоден, Швајцарија

Малдиви

Лондон, Англија

Фуџи, Јапонија

Гринделвалд, Швајцарија

Австрија

Каклашт, Читрал, Пакистан

Барселона

Санторини, Грција

Кејптаун

Таормина, Сицилија

Хаваи

Ел Нидо, Палаван

Либан

Монтреал Канада

Комо, Италија

Мајами

Охрид, Македонија