Како изгледа вадење на паразит од носот?

Видеото не е за луѓе со слаб стомак.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!