Како изгледаат 13 учеснички на изборот „Мис Вселена“ со и без шминка

Натпреварот ќе се одржи во недела на 8-ми декември, кога 90-те најубави жени од ширум светот ќе се натпреваруваат за престижната титула „Мис Вселена“.

Ина Тил Гарсија од Јамајка.

Гунзаја Бат-Ердене од Монголија.

Сиси Луо од Гуам.

Фионгала О’Рили од Ирска.

Зозибини Тунзи од Јужна Африка.

Тареа Штуруп од Бахамите.

Тереза Раглио од Малта.

Габриела Валејо од Хаити.

Жералдин Гонзалез од Чиле.

Тако Адамиа од Грузија.

Олга Булава од Полска.

Бебијана Мангал од Сент Лусија.

Села Шарлин од Израел.