Како изгледаат актерите од серијата „Дивиот ангел“, која не можевме да престанеме да ја гледаме во 2000-тите

Поминаа повеќе од 20 години откако гледачите низ целиот свет ја набудуваа драматичната врска на Иво и Милагорос и како Дон Ангелика, го бараше својот внук. Големата популарност на Дивиот Ангел веднаш ја претвори Наталија Ореиро во суперѕвезда не само во нејзината татковина, во Аргентина, туку и далеку над нејзините граници.

Но и убавиот Факундо Арана доби своја толпа обожаватели. Денес можеби не гледаме сапуници, но оваа дефинитивно една од оние кои нѐ потсетува на интересни времиња од минатото. Сепак времето остави траг и на познатите актери. Еве како тие се изменија:

1. Наталија Ореиро (Милагрос)

2. Факундо Арана (Иво)

3. Габриела Сари (Глорија)

4. Викторија Онето (Лина)

5. Сегундо Сернадас (Пабло)

6. Маријана Аријас (Андреа)

7. Валерија Лорка (Марта)

8. Марсело Мазарело (Роки)

9. Пабло Новак (Боби)

10. Вероника Виера (Вики)

11. Брајан Карусо (Гамуза)