Како изгледаат денес 13 познати ѕвезди на чии што песни лудувавме во 2000-тите

На овие хитови, се забавувавме во дискотеки, се вљубувавме, лудувавме. Токму поради скоро секој од нас се сеќава на барем по еден хит од овие познати ѕвезди кои тогаш беа на врвот на славата.

Ајде да се потсетиме како изгледаа тогаш, а како изгледаат и денес.

1. Џејмс Блант («You’re Beautiful»)

2. Гери Халивел ( «It’s Raining Men»)

3. Дарен Хејс ( «To The Moon and Back»)

4. Акон («Smack That»)

5. Нели Фуртадо («Say It Right»)

6. Моби («Lift Me Up»)

7. Ашер («Yeah!»)

8. Дидо («Thank You»)

9. Мустафа Сандал («Story»)

10. Мика («Relax, Take it Easy»)

11. Група 5ive ( «Everybody Get Up»)

12. Деди Јанки («Gasolina»)

13. К-Маро («Crazy»)